El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Principal de Badalona

Francesc Layret, 41, Badalona

Purchase Link
El Cor de Cambra del Palau és l'agrupació vocal professional filla de l'Orfeó Català del que n'és l'ambaixador arreu d'Europa i del món. Un cor creat per accedir als repertoris més sofisticats i per assolir fites artístiques al més alt nivell. Un grup de cantants compromesos amb l'excel·lència artística. La versatilitat i la riquesa sonora són les seves eines, amb les quals mouen les més profundes emocions". El director és Josep Vila i Casañas.
Sentir les 22 veus del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és emocionar-se i sorprèn la seva manera de viure la música. Gràcies al seu altíssim nivell artístic i la seva professionalitat, travessa fronteres i es converteix en un referent internacional. Des de Barcelona, des de Catalunya, al món.
El concert del “Cor de Cambra del Palau” servirà per tornar a presentar el Teatre Principal a la ciutat. El Teatre Principal de Barcelona, antic Teatre de la Santa Creu, és el teatre més antic de la ciutat i un dels més antics de l'Estat Espanyol. Funciona des de la segona meitat del segle XVI fins que va tancar l'any 2006. Ara, després d'una llarga restauració, el Teatre està preparat per obrir de nou les seves portes a tots els barcelonins.
 

Related content

Share with friends