NÉSTOR MONT presenta CANÇONS D’ABRAÇAR ARBRES

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Casa de la Cultura

Carrer Escoles Pies, 4, Alzira

El seu nou treball, Cançons d’Abraçar Arbres, és un repertori que “vaig compondre per traure fora el sentir, emocions i reflexions, i fer un pas més en el creixement personal. Lluny de superficialitats amb este repertori ens endinsem en un món interior que tots compartim com a humanitat. Li dic d’abraçar arbres referenciant-me en un text de prosa poètica de Joan Paredes que es diu Miquel Abraça Arbres, i tracta d’una persona que necessita reparar-se i comença a fer-ho abraçant arbres fins que un dia comença a abraçar persones. D’alguna manera per a mi moltes d’estes cançons han sigut els arbres on abraçar-me”.


Músics: Néstor Mont, veu i guitarra / Robert Moreno, bateria / Vicent Colonques, teclats / Jordi Pastor, violí i acordió / Xuso Barberà, contrabaix.


“Miquel va abraçar un eucaliptus, un xop, una morera; apegà el seu cos a un om, a una olivera, a un pi; encerclà un lledoner, una figuera, una palmera, un plataner... i sense adonar-se’n, abraç darrere abraç, arbre a arbre, va trobar un petit estímul per a cada dia.” Joan Paredes.


Media content

Related content

Share with friends