La clau màgica

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Auditori Dénia

Calle Calderón 4, Denia

Odie els llibres”. Aquesta és la frase més repetida per Guille en aquests darrers anys. Motius no n'hi falten: la seva mare és escriptora, el seu avi editor, el seu nom es deu al dramaturg William Shakespeare… i una infinitat de moments viscuts per Guille on els llibres han tirat a terra qualsevol esperança de reconciliació amb ells.

 

Un dia, fart de tot, Guille crida aquesta frase que tant havia pensat però que mai no havia dit en veu alta: “Desitge no tornar a llegir un llibre a la meva vida!”. I el seu “desig”, inexplicablement, es va complir. I és a partir d´aquest moment quan comença l´aventura del nostre protagonista.

 

Descobreix una clau màgica que aconsegueix enviar-lo a l'interior de la ment. Coneixerà Consciència, a Broki, una broker que compra i ven idees; a La musa dels records, que juntament amb els espectadors decidirà si una idea és bona o dolenta; S'enfrontarà a “Por”… però sobretot es coneixerà a si mateix i descobrirà el veritable motiu pel qual va començar a odiar els llibres.

 

Estàs disposat a endinsar-te en aquesta fascinant i màgica aventura? Aconseguirà Guille tornar a llegir un llibre?

Media content

Related content

Share with friends